АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся семінар для батьків «Активне батьківство»

Вівторок, 21 жовтня 2014, 15:49
17–19 жовтня 2014 року в монастирі Святого Йосифа ЧСВВ, що в Брюхвичах поблизу Львова, відбувся семінар для батьків «Активне батьківство». Семінар провела Комісія УГКЦ у справах освіти та виховання з метою допомогти батькам формувати їхню активної позицію в суспільстві та створити Християнську асоціацію батьків. Про це повідомили в Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання.

Під час триденного семінару батьки взяли участь в багатьох практичних тренінгах разом із лідерами всеукраїнського руху «Подружні зустрічі» Віри та Зиновія Кузимків, духівником руху «Подружні зустрічі» о. Іваном Чичерським. Про богословські та духовні засади християнського подружжя учасники спілкувалися з головою Комісії у справах сім’ї Львівської архиєпархії УГКЦ о. Тарасом Фітьом. Із доповіддю виступили також: сімейний консультант, координатор осередку відповідального батьківства у Львівській архиєпархії УГКЦ Максим Бондаренко, відомий видавець та психолог Богдан Трояновський, кандидат психолог. наук Мар’яна Миколайчук. Про роль батьківської спільноти говорила голова Світової координаційної виховно-освітної ради при СКУ д-р Оксана Винницька та президент правління Асоціації батьків Оксана Кочерган.

Учасники семінару «Активне батьківство» вирішили створити Громадську організацію християнських батьків. Результатом семінару стало планування майбутньої діяльності громадської організації на засадах християнських цінностей та принципах демократичного суспільства.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next