АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся І модуль проекту «Покликані до любові та витривалості»

Четвер, 25 жовтня 2018, 11:44
24 жовтня 2018 року, згідно з планом роботи Навчально-методичного центру освіти м. Львова та Освітньо-методичного центру імені Ю. Дзеровича, відбувся І модуль проекту «Покликані до любові та витривалості».

Про виховання, цінності та сенс життя роздумували з керівником напрямку шкільництва Патріаршої комісії у справах освіти і виховання УГКЦ – отцем Петром Майбою.

Великий досвід роботи отця Петра на посаді директора гімназії Шептицького дозволив збагатити розповідь цікавими прикладами і розставити чіткі рамки: що є добрим у вихованні дітей, а як виховувати не варто. Освітяни мали можливість «розширити рамки свого життя до безкінечності» й усвідомити, як важливо виконувати свою щоденну роботу з радістю і любов’ю.

У практичній частині учасники працювали у групах із сестрою Георгією Припутницькою, директором ОМЦ імені Ю. Дзеровича, референтом у справах освіти і виховання Львівської архиєпархії, та більш детально опрацювали вивчений матеріал.

ІІ модуль відбудеться 24 січня 2019 року.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next