АКТУАЛЬНО

У Львові завершилася друга серія вишколів для студентських капеланів та їхніх помічників

Четвер, 28 травня 2015, 14:06
26-27 травня 2015 року в Реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії УГКЦ в Брюховичах відбувся другий вишкіл для академічних душпастирів. Тренінг для священиків, які є духівниками у вищих навчальних закладах, та їхніх помічників організувало Академічне душпастирство при Комісії у справах молоді УГКЦ у співпраці з Інститутом лідерства Українського католицького університету.

Першого дня відбувався психологічний тренінг із Оленою Петрушевич. Капеланів навчали, як робити так, щоб студенти краще йшли з ними на контакт, а також розповідали про різні психотипи людей: кінестетики, аудіали та візуали. Знання та розуміння цих психотипів допоможе ефективніше будувати капеланам стосунки з різними студентами.

Наступного дня фандрейзер Дмитро Наконечний навчав, як залучати ресурси у власні проекти, наголошуючи на тому, що фандрейзинг – це не випрошування грошей, а вміння подати ідею. Також розглядалися питання мотивації потенційних меценатів та волонтерів.

Дмитро поділив учасників тренінгу на три команди, кожна з яких розробляла міні-проект. Команди мали такі завдання: поширити листівки, допомогти літнім людям і завезти дітей на одноденний табір.

Усі команди впоралися зі своїми завданнями, після чого учасники під наглядом тренера працювали над реальним власним проектом – "Канікули для студентів".

Прес-служба Академічного душпастирства
при Комісії у справах молоді УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next