АКТУАЛЬНО

У Львівській архиєпархії організовують футбольний турнір між «Вівтарними дружинами», присвячений Блаженнішому Любомиру

Четвер, 28 березня 2019, 16:15
У суботу, 20 квітня 2019 року, у Львівській архиєпархії УГКЦ відбудеться перший футбольний турнір між хлопцями парафіяльних спільнот «Вівтарна дружина», присвячений Блаженнішому Любомирові Гузару.

Футбольні змагання проводять, щоб популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя із Богом, а також щоб пізнати постать Блаженнішого Любомира Гузара та його роботу з молоддю. Організатори  заходу – Комісія у справах молоді Львівської архиєпархії та парафія Всіх святих українського народу, - повідомили в Курії Львівської архиєпархії.

Цей та наступні турніри, які заплановано проводити щороку, мають показати цінність для Церкви кожного учасника із спільнот «Вівтарна дружина», що працюють при парафіях Львівської архиєпархії УГКЦ: «Відкривати багатогранність і цінність кожної особи-учасника спільноти, сприяти їх християнському вихованню  та активній участі в житті Церкви через спорт, який є вагомою частиною життя кожної людини». Крім того, змагання допоможуть знайомити спільноти між собою та сприяти в їх формуванні як молодих активних християн.

Реєстрація команд триватиме до 10 квітня. Турнір передбачає змагання для 160 учасників (16 команд по 10 осіб). Місце проведення – Салезіанський формаційний дім. Ораторія – молодіжний духовно-розважальний центр (м. Винники, вул. Галицька, 13б).

Детальну інформацію щодо основних норм турніру можна отримати в диякона Назарія Литвина – 093 59 33 171. Реєстрація команди в Google формі.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next