АКТУАЛЬНО

У Львівській політехніці презентуватимуть унікальні вироби, виготовлені молодими людьми з особливими потребами

Четвер, 01 грудня 2016, 12:26
2 грудня у холі IV корпусу НУ «Львівська політехніка» відбудеться унікальна виставка-продаж виробів, які власноруч виготовили користувачі «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ». Виставка приурочена до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, який відзначаємо щороку 3 грудня.

Карітас Львова запрошує на відкриття виставки о 11.30 год у холі на другому поверсі IV корпусу Львівської політехніки. Відчуйте тепло і щирість, що пломеніють у плодах творчості добрих сердець!

На виставці будуть представлені творчі роботи особливої молоді, виготовлені впродовж трьох місяців під час арт-проекту. З 1 вересня у майстерні кипіла робота: шили ляльки-мотанки, м’які іграшки з наповнювачем – декоративні слоники. Вінцем творіння стали мальовані на склі ікони. Кожен обрав собі ікону до душі, саме ту, яка промовляла до нього. Робота була нелегка, вимагала неабиякої терпеливості, уважності, вправності рук. Ікони на склі молоді люди пишуть не вперше, щоразу набувають нових вмінь і навиків. Як зазначила Олена Башкіна, художник, викладач арт-проекту, праця з такими особами дуже вдячна, бо вона дає плоди. Молодь з особливими потребами хоче працювати, потребує до себе уваги. Для них дуже важливо постійно тренувати моторику рук, пальців. Це позитивно впливає на психологічний стан, піднімається самооцінка, вони відчувають себе запотребованими у цьому суспільстві.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next