АКТУАЛЬНО

У Львівській семінарії відбулися реколекції для дружин священнослужителів

Понеділок, 11 грудня 2017, 10:16
9 грудня 2017 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбулися реколекції для дружин священнослужителів Львівської митрополії.

У рамках реколекцій владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, очолив Архиєрейську Божественну Літургію. У своїй проповіді владика наголосив на важливості служіння дружини священника у житті парафії.

Цікаво і змістовно, з нотками гумору провадив духовні науки для добродійок о. Андрій Корчагін, протопресвітер Шевченківського деканату, капелан облдержадміністрації, адміністратор храму Святих великомучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Важливо зазначити, що вперше у дні духовної віднови взяли участь представниці Сокальсько-Жовківської єпархії. Не залишилися без уваги й діти реколектанток. З ними займалися волонтери парафії Святих Володимира і Ольги.

Завершилися реколекції подячним Молебнем до Пресвятої Богородиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next