АКТУАЛЬНО

У Львівській семінарії відбувся мистецький вечір «Молитва до Митрополита. Софія»

Вівторок, 29 січня 2019, 13:26
27 січня 2019 року в актовому залі Львівської духовної семінарії Святого Духа відбувся мистецький захід «Молитва до Митрополита. Софія», присвячений пам’яті Софії Шептицької.

Благодійний проект відвідав Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор Возьняк, який поблагословив його авторів та учасників.

У програмі вечора прозвучали музичні твори у виконанні оперної співачки Софії Соловій, Львівської державної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» та оркестру Львівської духовної семінарії Святого Духа. Також на заході було представлено мистецькі колекції витинанок, полотен, ікон та скульптур українських митців.

Організатор проекту – Олена Білоус. Цей захід покликаний популяризувати постать Софії Шептицької – матері праведного митрополита Андрея та блаженного священномученика Климентія. Він є продовженням проекту «Молитва до Митрополита», присвяченого розкриттю діяльності та служіння родини Шептицьких.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next