АКТУАЛЬНО

У Любліні стартує благодійна акція для України

Четвер, 18 червня 2015, 11:11
У польському місті Люблін розпочинається акція гуманітарної допомоги «Разом з Україною» вимушеним переселенцям зі Сходу України через бойові дії.

Ініціатор благодійної акції – Фонд духовної культури пограниччя, який очолює настоятель української греко-католицької парафії у Любліні о. Стефан Батрух.

До акції «Разом з Україною» залучено як громадські, бізнесові, урядові організації, так і приватних осіб із Любліна та Люблінського воєводства.

Починаючи від червня і до листопада в Любліні відбуватимуться різні збірки: продовольства, медикаментів, засобів гігієни, побутової хімії, одягу, а також грошей.

Усю зібрану допомогу для переселенців із Донбасу буде доставлено в Україну. Заплановано також організувати літній відпочинок у Польщі для 50 дітей-переселенців.

Отець Стефан Батрух зазначив, що знадобиться будь-яка допомога, наприклад, у логістиці, в організації транспорту чи в оформленні допомоги саме як гуманітарної…

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next