АКТУАЛЬНО

У літньому таборі, організованому БФ «Карітас» Коломийсько-Чернівецької єпархії, оздоровилося 198 дітей

П'ятниця, 12 серпня 2016, 18:29
Цього року представники БФ «Карітас» Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ організували літній табір «Канікули з Богом». Протягом трьох літніх заїздів оздоровилося близько 198 дітей віком від 8 до 17 років.

У дні відпочинку діти мали змогу брати участь у щоденних майстер-класах, реколекціях, іграх, екскурсіях. Повідомила Олена Гелетюк.

А нещодавно, останнього дня третьої табірної зміни, відбувся урочистий концерт і святкова ватра. Вихованці взяли активну участь у концертній програмі «Дора має таланти», де показали себе. У програмі були різноманітніші номери: веселі пісні, активні танці та ліричні вірші. Хлопці й дівчата різного віку продемонстрували свої здібності і таланти.

Одна з аніматорів у прикінцевій промові сказала дітям: «Ми прагнули розвити у ваших серцях дуже багато любові! Любові до Бога, любові один до одного та до себе. Надіюся нам це вдалося. Найкращий результат нашої роботи буде, якщо ви виростите хорошими людьми!».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next