АКТУАЛЬНО

У місті Бар, що на Вінниччині, провели «Веселі канікули з Богом' 2019»

Вівторок, 02 липня 2019, 20:07
Минулого тижня у парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Бар, що на Вінниччині, провели «Веселі канікули з Богом' 2019».

З цієї нагоди до місцевої парафії УГКЦ завітала команда аніматорів з парафії Cвятих апостолів Петра і Павла, що при монастирі отців василіан в місті Дрогобич. Духовним провідником і керівником цього табору був о. Юстин Борис, ЧСВВ. Діти, а їх було більше як сорок, щодня проводили весело та незвично час з Богом.

Місцевий священник Йосафат Герляк, ЧСВВ, розповів, що програма табору була досить цікавою. Дітей розділили на дві команди, які починали день із молитви, веселих бансів і християнських пісень. «Божественну Літургію діти молилися всі разом, без винятку, адже саме Літургія є основною молитвою. Пізніше вони танцювали, слухали катехизи, які були присвячені темі «З василіанами крізь століття». Діти також спільно харчувалися, займалися в гуртках, грали веселі ігри та запальні банси. І звісно ж, на завершення дня знову молилися, адже весь день ми проводили з Богом», - зазначив душпастир.

Священник додав, що в неділю відбувся завершальний день табору та концерт, де кожна команда представляла свою назву, гасло і щиро дякувала Богові, аніматорській групі та батькам за чудовий табір. «Ближче до завершення дня ми затанцювали останні банси, заспівали пісні та пригадали собі цілий тиждень презентацією, яку створив керівник табору. Веселі канікули з Богом'2019 запам’ятаються дітям ще надовго. Надіємося також, що результати праці аніматорської групи проявляться у житті кожної дитини», - наголосив о. Йосафат.

Прес-служба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next