АКТУАЛЬНО

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки відбулися урочистості з нагоди святкування Різдва

Середа, 26 грудня 2017, 00:26
24 грудня 2017 року в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості з нагоди святкування Різдва для іноземних військових, які беруть участь у багатонаціональному командно-штабному навчанні.

У заході взяли участь військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ о. Тарас Михальчук та о. Тарас Свищ. У своєму вітальному слові душпастирі подякували воякам США та Канади за важливу співпрацю з нашими Збройними силами у такий складний період та побажали, щоб новонароджена Божа Дитина дарувала їм любов, мир та сімейний затишок.

Також привітати іноземних армійців прибув гурт «P&P Quintet» гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла. Колектив творив святкову атмосферу, виконуючи українські та світові колядки.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next