АКТУАЛЬНО

У м. Біла Церква пройшла Хресна хода

П'ятниця, 22 квітня 2016, 12:56
20 квітня 2016 року вулицями м. Біла Церква, що на Київщині, пройшла Хресна хода з частинкою Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Під час цього вірні молилися за Україну.

Учасниками ходи були священики та вірні з м. Біла Церква, с. Мала Вільшанка, м. Фастів і м. Тараща, а також представники влади та представники окремих громадських організацій.

На початку ходи біля стели Героїв майдану всі присутні спільно помолилися Молебень до Христа Милосердного. Співом Хресну ходу супроводжували семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Закінчилася молитва на місці, де планується збудувати перший у м. Біла Церква храм Української Греко-Католицької Церкви.

На завершення о. Ігор Гріщенко подякував усім присутнім за участь у цьому дійстві, сказавши, що земне життя Христа не закінчується смертю, але заохочує всіх звернути погляд на Його Воскресіння: «Як Христос воскрес із мертвих, так і наша Україна, в якій живуть добрі і вірні науці Ісуса Христа люди, обов’язково воскресне до нового гідного кожного з нас життя»,- наголосив священик.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next