АКТУАЛЬНО

У м. Фастів вірні УГКЦ дякували Богу за матерів та дар материнства

Четвер, 26 травня 2016, 10:37
У травні вірні парафії Святого Димитрія УГКЦ в м. Фастів, що на Київщині, особливо вшановують усіх матерів та дякують Богу за дар материнства. Повідомляє прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ.

Парох о. Віталій Марцинюк розповів: «Травень – особливий місяць у нашому календарі, адже в цю пору ми святкуємо День матері, відзначаємо День родини, а свої молитви заносимо до Пречистої Богоматері, якій і є присвячений цей місяць. Тому наша парафія старанно готується, щоб у травні належним чином відзначити матерів і подякувати Богові за дар материнства».

Цього року наймолодші парафіяни недільної школи декламували віршики для своїх матусь, а також власноруч виготовили подарунки на знак подяки Небесній Матері за опіку та небесну допомогу.

«Хоча на вулиці було похмуро, у серцях усіх присутніх було багато тепла й любові», - розповідають учасники заходу. А через тиждень відбулася проща молодших парафіян та дітей із Міського будинку дитини до музею «Українське село».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next