АКТУАЛЬНО

У м. Сміла, що на Черкащині, завершують будівництво нового храму

Середа, 20 січня 2016, 15:50
Попри чисельні погрози підпалу та знищення храму, греко-католики м. Сміла (Черкащина) завершують будівництво нового храму.

Отець Андрій Чик, адміністратор парафії Святих апостолів Петра і Павла УГКЦ м. Сміла, розповідає: «Спільними зусиллями ми вже завершили зведення основної частини храму, проте залишилося виконати роботи всередині. Перед нами ще багато викликів, адже для того щоб вірні могли безперешкодно молитися у храмі, потрібно його оздобити, а це і покласти підлогу, і завершити склепіння, і прикрасити інтер'єр сакральними предметами та звести баню».

Щоб завершити розпочату роботу, греко-католикам м. Сміла потрібна Ваша підтримка. Протягом минулого року її було чимало, адже це Ваша молитва, Ваш труд фізичний, а також і матеріальна допомога. Громада УГКЦ м. Сміла звертається до небайдужих з проханням про пожертви на завершення будівництва храму і його оздоблення.

Потрібні неустанні Ваші молитви, а також кошти, які можете переказати на рахунок у банку:

ПАРАФІЯ СВЯТИХ АПОСТОЛІВ ПЕТРА І ПАВЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ

ЄДРПОУ – 38505785 , р/р 26008540582700

Публічне акціонерне товариство «УкрСиббанк», МФО 351005

З обов’язковим зазначенням – «Добровільна пожертва для храму»

Місцевий священик запевняє: «Ми постійно молимося за наших жертводавців, щоб Господь дарував Їм замість земного – небесне, замість дочасного – вічне, замість тлінного – нетлінне»

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next