АКТУАЛЬНО

У Мадриді триває третя всецерковна зустріч координаторів програми «Жива парафія»

Вівторок, 28 листопада 2017, 10:12
В рамках заходу відбулася зустріч з Архиєпископом Мадриду, кардиналом Карлосом Озоро Сієра, який є Єпископом-ординарієм для східних католиків в Іспанії.
Зображення 1 / 7 Використовуйте клавіші для перегляду

Владика Кен, голова робочої групи стратегії "Жива  парафія", представив працю  програми та познайомив з координаторами, які представляють усі єпархії та екзархати УГКЦ в усьому світі.

"Ця зустріч є дуже важливою, бо говоримо про живу парафію, мусимо знати, як проголошувати Боже Слово в теперішньому часі", - сказав кардинал Карлос. 

"Дякую Богу і Святішому Отцю, що створив східний ординаріат, серед якого найчисельніші українці.

Для мене було відкриттям те, яке багатство і ласки має ваша Церква. Для кращої опіки вірних я  призначив о. Андреса Мартінеса генеральним вікарієм для усіх католиків східного обряду, а в травні місяці цього року мав можливість особисто зустрітися з усіма священиками, які опікуються вірними в Іспанії.

Хочу подякувати, що ви йдете за своїми вірними. Ви заволоділи моїм серцем, зробивши його більшим!" - наголосив Архиєпископ Мадриду.

Підготував о. Павло Дроздяк,
 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next