АКТУАЛЬНО

У Марійському духовному центрі «Заглина» провели розколяду

Вівторок, 09 лютого 2021, 12:03
7 лютого 2021 року в Марійському духовному центрі «Заглина» Сокальсько-Жовківської єпархії провели розколяду. Таке дійство вже стало традиційним для духовного центру і щороку збирає хорові колективи та виконавців, щоб колядками прославити новонародженого Спасителя та завершити цикл Різдвяних свят.

Із привітальним словом до присутніх звернувся владика Петро Лоза, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський. Владика наголосив на важливості збереження традицій, передаванні їх від батьків до дітей. Архиєрей зазначив, що для нас є важливим українське культурне багатство, яке тісно переплітається з християнським святом Різдва Христового.

У цьому заході взяли участь колективи з різних парафій Рава-Руського деканату. По завершенні мистецького дійства всі присутні могли поласувати традиційними різдвяними пампушками та кутею і зігрітися гарячим узваром.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next