АКТУАЛЬНО

У Мельбурні до першої Сповіді приступило 17 дітей

Понеділок, 10 жовтня 2016, 16:03
У неділю, 2 жовтня 2016 року, в катедрі Святих апостолів Петра і Павла у Мельбурні, до першої Сповіді та урочистого Причастя приступило цього року 17 дітей.

На свято до храму прийшло понад п’ятсот людей.

Як повідомляється на офіційному інформаційному ресурсі Української Греко-Католицької Церкви в Австралії, Нової Зеландії та країн Океанії, цього року, як і попередні, до Таїнства Сповіді та Причастя дітей готували сестри василіанки протягом п’яти місяців. А за тиждень до святкування, на завершення підготовки, діти провели кілька днів із сестрами та священиками.

Владика Петро (Стасюк), Єпарх Мельбурнський, під час Богослужіння поспілкувався з дітьми на основі Євангелія від Івана 3, 15: «Бог бо так полюбив світ, що послав свого єдиного Сина, щоб кожен, хто вірить у нього, не загинув, але мав життя вічне». Маючи добру підготовку, діти давали доволі розумні відповіді.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next