АКТУАЛЬНО

У Мелітополі відбулася Школа аніматорів формаційно-євангелізаційного проекту «Оазис»

Середа, 03 липня 2013, 12:47
З 24 червня по 3 липня на парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Мелітополь (Донецько-Харківський екзархат) відбулася Школа аніматорів формаційно-євангелізаційного проекту «Оазис». Ці зустрічі мали на меті підготувати молодь до служіння підліткам.

Уже вісімнадцять років в Україні й поза її межами (Литва, Латвія, Білорусія, Польща, Придністров’я) відбуваються молодіжні двотижневі табори «Оазис». Реколекції спрямовані на формування й розвиток молоді віком від 14 до 18 років у дусі Католицької Церкви.

Кожного року число підлітків, охочих відвідати «Оазис», росте, а тому є потреба у вишколі молодих служителів. Програму готували й вели о. Петро Криницький та світські аніматори «Оазису».

Школа аніматорів зібрала 45 осіб з різних куточків України, а також учасниками були семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ Олександр Богомаз, Іван Жуган, Роман Сухоруков, Владислав Ігнатюк, Іван Мікловш разом з проректором КТДС о. Андрієм Чорненком.

Щодня відбувалися конференції, тренінги, практичні заняття, малі групи, Служба Божа, молитви прославлення й творчі вечори, де молодь духовно зростала й вчилася проголошувати керигму (Добру новину), проводити малі групи, спільно молитися й бути християнською сім’єю. Програма Школи аніматорів зосереджена на практичних вказівках у праці з підлітками, а також на особливостях служіння в «Оазисі».

Прес-служба КТДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next