АКТУАЛЬНО

У монашій василіанській семінарії завершився навчальний рік

Вівторок, 02 червня 2020, 11:30
31 травня у Василіанському інституті філософсько-богословських студій імені митрополита Й. В. Рутського відбулося урочисте завершення навчального року.

У святкуванні взяли участь: протоігумен провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Йоан Школик, ЧСВВ, о. Франциск Онисько, ЧСВВ, та протоігумен закарпатської провінції Святого Миколая, зазначається на сайті семінарії.

Божественну Літургію очолив о. Йоан Школик. За братів-студентів в особливий спосіб також молилися ректор Василіанського інституту о. Пантелеймон Трофімов, ЧСВВ, та присутні ієромонахи брюховицького монастиря Святого Йосифа.

Під час проповіді о. Йоан звернувся до всіх присутніх студентів, а зокрема до випускників інституту. Насамперед настоятель наголосив на молитві як складовій духовного життя ченця. Саме молитва, за словами проповідника, сприяє гармонійному зв’язку з Богом та іншими людьми.

Згадуючи про молитву Ісуса до свого Небесного Отця, ієромонах побажав випускникам Інституту часто звертатися до Бога з молитвою, щоб глибше осмислювати покликання до богопосвяченого життя.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next