АКТУАЛЬНО

У монастирі Згромадження cестер катехиток святої Анни у Львові відбудеться тренінг для дівчат «Харчування і тренування для здоров’я та краси»

Понеділок, 31 жовтня 2016, 13:27
У монастирі Згромадження cестер катехиток святої Анни у Львові 7 листопада 2016 року відбудеться тренінг для дівчат «Харчування і тренування для здоров’я та краси», який проведе Дана Кушнір. Під час тренінгу його слухачки отримають знання про здорове харчування та дієти.

Повідомили у монастирі сестер катехиток святої Анни.

Захід розпочнеться о 18:30 за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 32. Учасники зустрічі говоритимуть про те, які продукти та напої слід виключити з раціону, аби зберегти здоров’я та красу, про недоліки і переваги дієт та їх вплив на здоров’я, з’ясують, як тренування впливають на організм. Крім того, учасниці тренінгу визначать найкращі способи підтримання належної фізичної форми в будь-якому віці.

Для участі потрібно зареєструватися за номером 098 000 23 00 - с. Анна, або  098 068 24 95 - с. Вікторія.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next