АКТУАЛЬНО

У місті Долині освятили новий храм Святого апостола Андрія Первозванного

Вівторок, 20 грудня 2016, 17:26
У місті Долина, що на Прикарпатті, 18 грудня 2016 року відбулося благословення храму Святого апостола Андрія Первозванного.

Храм освятили на десятому році від створення громади Святого апостола Андрія з благословення Митрополита Івано-Франківського Володимира (Війтишина).

Чин освячення храму звершив синкел у справах духовенства та священичих родин о. д-р Олег Каськів у співслужінні з о. Зореславом Котовичом, деканом Долинським, о. Дмитром Павликом, деканом Болехівським, о. Богданом Тисяком, адміністратором парафії, та священиками деканатів.

Вірні чисельно прийшли помолитися у новоосвячений храм. Наприкінці Літургії о. Олег подякував усім за спільну молитву та висловив слова вдячності жертводавцям і тим, хто доклалися до розбудови храму.

Департамент інформації, за повідомленням
о. Ігоря Ліпчанського, прес-секретаря Долинського д-ту

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next