АКТУАЛЬНО

У місті Ірпені при парафії УГКЦ провели мультимедійну Хресну дорогу

Понеділок, 04 квітня 2016, 13:07
У п’ятницю, третього тижня Великого посту, при парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Ірпінь семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії провели мультимедійну Хресну дорогу.

Учасниками Хресної дороги були представники семінарійного братства «Введення у храм Пресвятої Богородиці», а також місцеві парафіяни на чолі з парохом громади о. Мирославом Латинником та сотрудником о. Віталієм Воєцою.

Як повідомляє прес-служба КТДС, з благословення ректорату Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, семінаристи організовують Хресні дороги для парафій Київської архиєпархії. Відтак на запрошення о. Мирослава Латинника вони прибули до парфії УГКЦ в м. Ірпінь. Кожен присутній на молитві міг побачити мультимедійні зображення 14 стацій Хресної дороги. Молитву при цьому супроводжували страсними піснями. На завершення Хресної дороги о. Мирослав виголосив коротку науку та наголосив, що всі ми прямуємо до найголовнішої 15-ї стації – Воскресіння Христового.

Ділячись враженнями після молитви, бр. Юрій Шабанов, семінарист ІІІ курсу Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, висловив подяку душпастирям за запрошення: «Саме завдяки молитві Хресної дороги, згадуємо, якою великою ціною ми були викуплені для вічного життя», - зазначив він.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next