АКТУАЛЬНО

У Ніжині освятили хрест і наріжний камінь під будову храму

Неділя, 26 липня 2015, 21:25
26 липня 2015 року для греко-католицької громади м. Ніжина відбулася довгоочікувана подія. Владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київський, освятив хрест і наріжний камінь під будівництво майбутнього храму Святих рівноапостольних Володимира та Ольги.

Святкування розпочалися із Божественної Літургії, яку очолив владика Йосиф у співслужінні із сімома священиками. У своєму слові до людей владика навчав, як ми, християни, повинні ділитися із ближніми своїми дарами.

Після Літургії єпископ вручив подяки активним парафіянам, а після цього всі поїхали на земельну ділянку у 3-й Мікрорайон, де й відбудеться будівництво храму.

По завершенні чину освячення для людей була можливість переглянути діяльність греко-католицької громади за п'ять років у фотографіях та почастуватися приготовленими стравами.

nizhyn-ugcc.org.ua

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next