АКТУАЛЬНО

У Надвірні відбувся табір для дівчат «Радість жити вірою»

Четвер, 15 серпня 2013, 12:33
«Радість жити вірою» - під таким гаслом 6-13 серпня в реколекційному домі Згромадження сестер служебниць НДМ у м. Надвірна, що на Івано-Франківщині, відбувся щорічний табір для дівчат під проводом монахинь. Про це повідомила Наталя Бабюк, учасниця табору.

Протягом тижня понад 30 дівчат із різних куточків України мали змогу роздумувати над тим, якою має бути віра, ближче пізнати Бога, зрозуміти, що відпочинок з Богом може бути цікавим, веселим, різноманітним і повчальним. Щодня дівчата мали змогу брати участь у Святій Літургії, конференціях та майстер-класах. Цікавим і зворушливим було те, що одна з учасниць табору вперше приступила до святого таїнства Сповіді та Причастя.

Найцікавішою подією табору була поїздка до м. Яремче, де дівчата мали змогу побувати на водоспаді «Дівочі сльози», піднятися на скелі Довбуша, відвідати монастир Святого пророка Іллі в с. Дора, відпочити та духовно збагатитися.  Завершилися таборові дні вечірньою ватрою під спів українських пісень під гітару.

«Цей табір залишиться у серці кожної дівчини як частинка чогось доброго, не зіпсованого цим жорстоким світом», - поділилася своїми враженнями Наталя, учасниця табору.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next