АКТУАЛЬНО

У Надвірні проводять реколекції для мирян

Понеділок, 17 вересня 2012, 16:22
13–16 вересня у реколекційному домі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, що в м. Надвірна на Івано-Франківщині, відбулися реколекції для дівчат. На дні духовної віднови з’їхалися дівчата з різних місцевостей Західної України: міст Тернополя, Івано-Франківська, Львова та Борислава і с. Бистриці. Про це повідомила с. Юлія Фляк, СНДМ.

13–16 вересня у  реколекційному домі Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, що в м. Надвірна на Івано-Франківщині, відбулися реколекції для дівчат. На дні духовної віднови з’їхалися дівчата з різних місцевостей Західної України: міст Тернополя, Івано-Франківська, Львова та Борислава і с. Бистриці. Про це повідомила с. Юлія Фляк, СНДМ.

Спільна молитва, зустрічі, трапеза – усе це надихнуло дівчат задуматися над темою реколекцій: «Радійте завжди у Господі». Дні духовної віднови промайнули швидко, та дівчата повезли зі собою новий досвід життя з Ісусом, зміцнені у вірі в Його безнастанне святе Провидіння. А ще повезли зі собою нові смачні рецепти від с. Маркії.

Сестри служебниці знову запрошують усіх охочих мирян на реколекції «Боже Слово в житті християнина», які відбудуться  1–4 листопада 2012 року.

Для всіх учасників обов’язкова попередня реєстрація.

Детальніша інформація на сайті: www.rekoldim.com

Реєстрація: тел. 067 367 48 13 (с. Мирослава), e-mail: [email protected]

Департамент інформації УГКЦ

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next