АКТУАЛЬНО

У Надвірні відбулися реколекції для дівчат

Понеділок, 29 листопада 2010, 12:02
Сімнадцять дівчат-студенток Львівської та Івано-Франківської областей взяли участь у реколекціях на тему: «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова», що відбулися 25-28 листопада 2010 року у реколекційному центрі Згромадження сестер служебниць у м. Надвірна.
Сімнадцять дівчат-студенток Львівської та Івано-Франківської областей взяли участь у реколекціях на тему: «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова», що відбулися 25-28 листопада 2010 року у реколекційному центрі Згромадження сестер служебниць у м. Надвірна. Упродовж трьох днів сестри служебниці старалися в різний спосіб розкрити тему «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова». Дівчатам було запропоновано низку тем, які допомагали їм краще зрозуміти свою гідність як жінки, а саме: “Богородиця як взірець жінки”, “Жінка у Біблії”, “Ставлення Ісуса до жінок”, “Як плекати і зберегти свою гідність”, “Відмінності між чоловіком та жінкою” і т.п.   Кожна конференція, читання Божого Слова і роздуми над ним, молитва, сповідь мали на меті допомогти учасницям заходу зустріти Христа, щоб вони могли збагнути високу гідність жінки в Божих очах. Кожна зустріч з Божим Словом провадить до пізнання Бога та власного серця, без чого неможливо  пізнати волю Божу щодо власного життя. Важливо відзначити, що дівчата мали можливість не тільки відчути, а й пережити монастирський розпорядок дня, оскільки разом із сестрами упродовж трьох днів брали активну участь в літургійній молитві: Утрені, Божественній Літургії та Вечірні. На закінчення реколекції дівчата отримали благословення мощами преп. Йосафати Гордашевської, яка в особливий спосіб опікується молодими жінками. Піднесені та духовно скріплені дівчата, повернулися до своїх домівок з надією, що пережитий досвід допоможе їм у щоденному житті зберігати духовні цінності, плекати людську гідність та особисту єдність із Христом.

Сестри служебниці

PS. Бажаючим взяти участь в реколекціях "Слово Боже в житті християнина", які відбудуться 02-05 грудня 2010 року, звертатися за тел.: +380673674813 с. Мирослава.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next