АКТУАЛЬНО

У Надвірні Коломийської єпархії заснували «Клуб успішного батьківства»

Вівторок, 05 червня 2018, 19:03
У приміщенні Благодійного фонду «Карітас-Надвірна» розпочав роботу «Клуб успішного батьківства».

Як кожна добра справа, заснування «Клубу успішного батьківства» розпочалося з молитви, яку провели: о. Андрій Бакота (протопресвітер Надвірнянський) та о. Богдан Михайлина (протопресвітер Пнівський).

Директор «Карітас-Надвірна» о. Андрій Будзак на урочистостях з нагоди відкриття клубу сказав: «Оскільки в нашому суспільстві існують великі небезпеки для християнських родин, ми вирішили створити спільноту християнських батьків-однодумців для доброго виховання дітей та спілкування між християнськими родинами. Адже дитина – це найбільша цінність кожної християнської родини. Відповідно, усі батьки бажають, щоби їхні діти виросли добрими людьми. Бо там, де щаслива родина, там буде і успішна країна».

Також о. Андрій зазначив, що «робота «Карітас-Надвірна» спрямована на допомогу один одному, несучи у світ Христові слова: «Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!» (Ів. 13, 34). Ми стараємося це робити, бо громада потребує співчуття, поради, милосердя, доброго слова».

Святкового настрою всім присутнім додали вокальні і танцювальні номери вихованців Надвірнянської школи-інтернату, вихованців Надвірнянського районного центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді. Надзвичайно вразили присутніх виступи дітей з особливими потребами.

На завершення свята о. Андрій Будзак подякував усім доброчинцям та гостям, а присутніх на святі дітей почастували ласощами.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next