АКТУАЛЬНО

«У нас один шлях – тільки до перемоги», – військовий капелан до захисників України

Середа, 06 квітня 2022, 10:53
Про це сказав священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, військовий капелан о. Іван Гуменюк до військових, які несуть бойове чергування поблизу Волновахи Донецької області. Саме цими днями капелан завершив другу духовну місію до українських захисників.

«Від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка та наших вірних хочу подякував вам за те, що оберігаєте наш спокій. У нас один шлях – тільки до перемоги. Вірні, які організовуються по всіх куточках світу, надсилають вам допомогу, щоб в такий спосіб подякувати вам. Ми прагнемо, щоб ви мали достатньо сил виганяти ворога із нашої держави. Ви найкраще знаєте, як це робити і як до цього йти, а ми обіцяємо вам молитву і підтримку», – сказав отець Іван.

Отець Іван Гуменюк спільно з волонтерами Сергієм Тарасовим, Олександром Маланюком, Тарасом Шенгарою від волонтерської організації «Ветерани патріотам» для потреб медичної бригади доставили автомобіль швидкої допомоги, а в ньому продукти харчування, засоби гігієни, маскувальні сітки та інші подарунки від вірних. Священник духовно послужив воїнам, провів духовні бесіди, підтримав їх на дусі та подарував вервиці.

До слова, свою першу подорож з гуманітарним вантажем священник здійснив 1 квітня спільно із Сергієм Тарасовим. Тоді було доставлено допомогу в села Київської області, які були під окупацією російських військ.

www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next