АКТУАЛЬНО

У Національній академії сухопутних військ святкували храмовий празник

Понеділок, 20 листопада 2017, 12:57
19 листопада 2017 року, напередодні празника Собору архистратига Михаїла та інших безплотних сил, у храмі Архистратига Михаїла Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася святкова Божественна Літургія.

Молитву очолив о. Степан Сус, синкел у справах капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ та настоятель гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла. Разом із головним військовим капеланом молилися: о. Андрій Хомишин, настоятель храму Архистратига Михаїла та капелан військового закладу, о. Тарас Михальчук, капелан Західного регіонального управління прикордонної служби України, та о. Богдан Кулик, капелан Національного лісотехнічного університету України.

У святковому богослужінні чисельно взяли участь курсанти та офіцери військового вишу. Спів на молитві супроводжував квінтет гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла.

Після молитви отець Андрій подякував присутнім капеланам, офіцерам та курсантам за спільну молитву з нагоди празника, а від імені керівництва та курсантів Академії слова вдячності військовим священикам за довголітню душпастирську працю висловив полковник Юрій Гусар, заступник начальника Академії по роботі з особовим складом.

На завершення святкування особливим дарунком для присутніх були духовні твори у виконанні вищезгаданого квінтету, після якого капелани окропили військових свяченою водою та пригостили всіх солодощами.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next