АКТУАЛЬНО

У Наварії, що на Львівщині, розпочали безперервну парафіяльну молитву за мир в Україні

Понеділок, 23 лютого 2015, 16:22
Втілюючи на практиці Заклик Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» до спільної молитви за мир в Україні, 22 лютого 2015 року парафія Наварії Сокільницького протопресвітерату Львівської архиєпархії розпочала безперервну парафіяльну молитву «Вервиця миру».

З благословення Митрополита Львівського Ігоря (Возьняка) з нагоди Всесвітнього дня соціальної справедливості в архиєпархії було впроваджено акцію «Вервиця миру – молитовна солідарність України».

Після недільного спільного моління в храмі Зіслання Святого Духа с. Наварія на Львівщині три вервиці та ікони Пресвятої родини було внесено до перших трьох домівок парафії. Так, починаючи з цього дня, почергово в кожній домівці парафії в колі родини буде щоденно творитися молитва на вервиці за мир в Україні.

Цей захід, ініційований Комісією УГКЦ «Справедливість і мир», спрямований на солідарність та об′єднання нашого суспільства, збагачення та наповнення духовними скарбами нашої країни через творення спільної родинної молитви та духовного оживлення парафіяльної спільноти. До цієї ініціативи Комісії долучилися і окремі молодіжні спільноти та парафії Львівської і Тернопільсько-Зборівської ахиєпархій, Стрийської єпархії та Луцького екзархату УГКЦ.

Що більше учасників долучатиметься до цієї Акції, то більше вираженою буде наша солідарність і небайдужість, активна та практична християнська позиція.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next