АКТУАЛЬНО

У Навчальному корпусі Івано-Франківської архиєпархії розпочалася ліценціатська програма з канонічного права

Середа, 21 березня 2018, 14:08
Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ тісно співпрацює з Люблінським католицьким університетом у сфері освіти, а саме щодо підготовки спеціалістів канонічного права, як східного, так і західного. У рамках такої співпраці 20 березня 2018 року в навчальному корпусі Івано-Франківської архиєпархії розпочався перший навчальний заїзд студентів ліценціатської програми з канонічного права.

Чотирнадцять представників різних єпархій, монаших чинів та згромаджень Української Греко-Католицької Церкви та Римо-Католицької Церкви в Україні тепер мають змогу здобути диплом ліценціата канонічного права Люблінського католицького університету в Україні, пройшовши курс навчання в м. Івано-Франківську.

Програма викладів розрахована на чотири роки і складатиметься з триденних щомісячних сесій. Студії проводитимуть викладачі із Інституту канонічного права Люблінського католицького університету на основі ліценціатської програми. Студенти після четвертого року навчання захищатимуть свою наукову працю, складатимуть загальний іспит у м. Любліні і отримають науковий ступінь ліценціата канонічного права.

Ця ліценціатська програма є акредитована при Апостольському Престолі, що є безпрецедентним здобутком для богословської освіти в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next