АКТУАЛЬНО

У парафії Святої Анни УГКЦ міста Вишневе відбувся родинний табір

Четвер, 01 липня 2021, 13:09
З 26 по 28 червня 2021 року в парафії Святої Анни УГКЦ міста Вишневого відбувся родинний табір у м. Ірпінь.

Духовний та фізичний відпочинок для родин парафії проходив у «Центрі християнського життя України», що знаходиться в місті Ірпінь. Темою цьогорічного табору була «Family Amoris Laetitia». Впродовж трьох днів учасники роздумували над «Гімном любові» апостола Павла (1 Кор.13, 1-8). Участь у таборі взяли 32 особи. Організаторами табору виступила парафія Святої Анни УГКЦ міста Вишневого за підтримки салезіанських аніматорів, які організовували дозвілля для дітей.

Розпочався відпочинковий табір із молебню, який очолив протоієрей Володимир Мальчин, адміністратор парафії, у співслужінні з о. Ярославом Павлюком, сотрудником парафії. «Ми довший час не могли збиратися проводити літні табори. Вітаю всіх, хто долучився до цього табору, хто залишив свої домівки й вирушив у духовну мандрівку», – зазначив отець Володимир.  Опісля відбулися ігри на знайомство.

Другого дня учасники табору відвідали місцеву парафію Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Ірпінь, де спільно помолилися Божественну Літургію, яку очолив протоієрей Володимир Мальчин у співслужінні із протоієреєм Мирославом Латинником, парохом громади Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, та отцем Ярославом Павлюком. Звертаючись до присутніх, душпастир зазначив, що сьогодні, у неділю Всіх святих, святий папа Іван Павло II та всі блаженні наші новомученики пригадують нам, що наша основна мета стати святими на всі сто відсотків. «Моє побажання, щоб у списку святих ХХІ століття було більше подружніх пар, тих чоловіків і жінок, які серед труднощів щоденного життя не бояться свідчити Божу присутність у світі», – побажав протоієрей Володимир. Опісля учасники табору мали духовну науку та спільну відпочинкову програму: рухливі ігри та футбольний турнір, у якому грали дорослі та діти. Завершився день родинним вечором талантів, під час якого кожна сім’я представляла спільноті свої творчі номери.

Третього дня після Божественної Літургії на дітей чекала «Велика гра», яка полягала у захопленні прапора надворі, а подружжя на основі отриманих наук робили спільне обговорення, як їм вдається жити згідно із заповідями любові. Завершився табір розкриттям гри «таємного друг», який проводився для дорослих та дітей опісля кожен ділився враженнями від табору.

Як розповідають учасники, табір пройшов надзвичайно: «Дякуємо  всім учасникам за атмосферу. Ми гарно провели час, розвантажилися фізично, збагатилися духовно. Було приємно поспілкуватися з кожним»,  – Іван Гошовський.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next