АКТУАЛЬНО

У парафії Всіх святих українського народу в Южноукраїнську провели святу місію

Середа, 29 листопада 2017, 10:13
З 19 по 26 листопада 2017 року з благословення владики Михайла (Бубнія) у парафії Всіх святих українського народу м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл. відбулася Свята Місія, яку проводили отці редемптористи: о. Василь Ліниця і о. Петро Ковальчук та сестри редемптористки: с. Тереза Водяна і с. Ірина Горланова.

Протягом тижня вірні мали можливість зранку і ввечері брати участь у Літургійній молитві, слухати Боже Слово, приступити до Святих Таїнств Сповіді та Євхаристії. Також присутні молитися про оздоровлення та могли прикластися до мощів бл. Миколая Чарнецького, що перебували  в храмі.

Під час місій отці та сестри відвідали дві школи, гімназію, ліцей, соціально-реабілітаційні центри для дітей, будинок сімейного типу, мали зустріч із військовими та волонтерами. Також відбулася зустріч із медпрацівниками. Сестри мали можливість спілкуватися з дітьми і вчителями, відповідати на їхні запитання і ділитися своєю вірою. Отці місіонери відвідували хворих у їхніх домівках.

У суботу, 25 листопада, місіонери разом із парафіянами взяли участь в акції, приуроченій допам’яті роковин Голодомору 1932-1933 рр. Після урочистої ходи до пам’ятника «Скорботний ангел» священнослужителі та вірні молилися панахиду за всіх загиблих внаслідок голодомору.

У неділю, 26 листопада, після урочистої Святої Літургії, о. Ігор Ворона висловив щиру подяку отцям і сестрам місіонерам за молитву і змістовні проповіді та запевнив, що вогник віри і любові, розпалений ними, буде продовжувати горіти в серцях. Також о. Ігор порівняв цей святий час місій із Різдвяними святами, коли перед Ісусом відкриваються людські серця і двері.

На завершення було освячено місійний хрест на подвір’ї храму.

Прес-служба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next