АКТУАЛЬНО

У Парагваї греко-католики святкували храмове свято Введення в храм Пресвятої Богородиці

Вівторок, 20 листопада 2018, 11:05
18 листопада 2018 року єдина українська греко-католицька парафія міста Енкарнасьйон на всю Республіку Парагвай святкувала своє храмове свято Введення в храм Пресвятої Богородиці.

З цієї нагоди урочисту Божественну Літургію очолив о. Тарас Гавришко, який нині здійснює своє душпастирське служіння в Парагвай, як сотрудник пароха цієї парафії о. Володимира Філіпова.

До храму на спільну молитву прибула велика кількість парафіян, як також вірні з усіх дев’яти каплиць, які належать до цієї парафії та розкидані на відстані від 10 до 130 км від церкви. Під час цієї Божественної Літургії відбулося також завершення катехитичного року дітей, які готуються до своєї першої Сповіді та Святого Причастя.

На завершення богослужіння о. Тарас подякував всім парафіянам і гостям за присутність, особливу вдячність було висловлено всім катехитам, які жертовно працюють сіючи зерно Божого Слова у серцях найменших наших парафіян.

Відтак, після Божественної Літургії, в українському домі «Просвіта» м. Енкарнасьйон відбувся святковий обід та культурна програма за участю дітей з катехизи.

Повідомив о. Тарас Гавришко


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next