АКТУАЛЬНО

У Парижі провели конференцію для студентів та аспірантів Львівської архиєпархії, які навчаються за кордоном

Вівторок, 13 листопада 2018, 11:38
З 9 до 11 листопада 2018 року в Парижі (Франція) з благословення владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського, та за підтримки Владики Бориса (Гудзяка), Єпископа Паризького, відбулася конференція «LAColl» (Lviv Archeparchy Colloquium) Львівської архиєпархії УГКЦ для студентів та аспірантів, які навчаються за кордоном. Тема заходу: «Моє навчання у світлі апостольської конституції «Veritatis Gaudium».

Під час «LAColl» у Парижі було організовано скайп-конференцію, яка об’єднала багатьох студентів та аспірантів з інших країн Європи, а зокрема з Паризького католицького інституту (Франція), Папського салезіанського університету (Італія), Папської академії «Альфонсіана» (Італія), Папського латеранського університету (Італія), Папського богословського інституту Івана Павла ІІ наук про подружжя та сім’ю (Італія), Папського інституту патристики «Августиніанум» (Італія), Папського інституту духовності «Терезіанум» (Італія), Інсбруцького університету (Австрія), Папського богословського факультету Падерборна (Німеччина), Католицького університету Айхштетт-Інгольштадт(Німеччина).

Учасники конференції побували на екскурсії Парижем, відвідали Версальський палац, а також місто Шартр, зокрема Шартрський катедральний собор Діви Марії. У Шартрі в кафе «Le Café du Général» відбулося підбиття підсумків конференції та обговорення подальших можливостей підтримання контактів та проведення зустрічей. Завершилася конференція у Венсенні в неділю після Божественної Літургії.

Ця конференція є третьою за числом (після конференцій у Римі та Мадриді), організованою о. Ігорем Трілем, референтом Львівської архиєпархії УГКЦ у справах навчання за кордоном, та о. Ігорем Ранцею, докторантом Паризького католицького інституту.

referent.itril.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next