АКТУАЛЬНО

У Патріаршому домі відбувся другий підсумковий семінар навчальної програми сімейного служіння «Від сім'ї до сім'ї. Зростати. Свідчити. Служити»

Середа, 03 березня 2021, 19:57
27 лютого у Патріаршому домі, що у Львові, відбувся другий підсумковий семінар навчальної програми сімейного служіння "Від сім'ї до сім'ї. Зростати. Свідчити. Служити". Організатор заходу – Комісія УГКЦ у справах родини.

«У заході взяли участь 15 подружніх пар, зокрема й священничих, зі Львівської, Івано-Франківської, Самбірсько-Дрогобицької та Сокальсько-Жовківської єпархій, а також Луцького екзархату. Під час семінару подружжя представили свої свідчення щодо однієї з трьох запропонованих тем (стосунки з батьками, вирішення конфліктів чи духовність сім'ї). Також усі присутні мали змогу побачити плани парафій учасників на ближчий рік щодо сімейного служіння», - розповіла організаторка семінару пані Христина Ковальчук.

Нагадаємо, що програма «Від сім’ї до сім’ї. Зростати, свідчити, служити» передбачає активне залучення подружніх пар-волонтерів для допомоги парафіяльним душпастирям в організації та проведенні зустрічей сімей на парафії. Для цього впродовж минулого року пари мали можливість отримати за допомогою семінарійних занять різні знання та навички про основні засади родинного життя та форми сімейного служіння. Такі програми дають надію на оживлення сімейного служіння у нашій Церкві, адже кожна сім'я, за словами Папи Франциска, є малою "історією спасіння", через яку Бог продовжує об'являтися і спасати світ.

Більше про програму за посиланням: https://family-ugcc.org.ua/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next