АКТУАЛЬНО

У Патріаршому домі у Львові відбулася зустріч єпархіальних голів Комісії УГКЦ у справах мирян

Середа, 15 березня 2017, 15:20
Нещодавно в Патріаршому домі у Львові відбулася зустріч єпархіальних голів Комісії УГКЦ у справах мирян. У заході взяли участь голови комісій та їхні заступники з Київської, Львівської, Тернопільсько-Зборівської архиєпархій, Самбірської, Стрийської, Бучацької, Кам’янець-Подільської, Коломийсько-Чернівецької єпархій, а також Луцького екзархату.

На зустрічі учасники поділилися результатами діяльності комісій в єпархіях та екзархатах з формування та вишколу членів парафіяльних рад (дяків, паламарів, скарбників, старших братів та сестриць, мирянських лідерів) у рамках Стратегії'2020. 

Учасники відзначили, що такі тренінги дали парафіяльним радам нагоду відчути свою роль та співвідповідальність за життя парафії, зацікавили і активізували до спільнотної справи. Також акцентували увагу на посібнику «Ідіть і ви в Мій виноградник» як джерело інформації для формації парафіяльних рад.

Голови комісій відзначили важливість продовження формації парафіяльних рад, вишколу членів та лідерів мирянських спільнот.

За матеріалами www.laityugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next