АКТУАЛЬНО

У Патріаршому домі у Львові відбулася чергова зустріч Робочої групи із впровадження стратегії УГКЦ

Середа, 26 жовтня 2016, 18:11
24-26 жовтня в Патріаршому домі у Львові відбувалася чергова зустріч Робочої групи із впровадження програми розвитку УГКЦ «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Першого дня роботи засідання о. Василь Білаш, голова Комісії УГКЦ у справах мирян, представив членам Робочої групи видання посібника для формації членів парафіяльних рад «Ідіть і ви в мій виноградник». У книжці зібрані основні теми, котрі потрібні для формування членів парафіяльних рад. Посібник вже можна придбати у видавництві Патріаршої курії.

Відтак учасники засідання обговорили головну тему зустрічі - служіння ближньому, яку представив о. Андрій Нагірняк, керівник Відділу соціальних питань УГКЦ. Було розглянуто ще й такі теми: аналіз статистик парафій УГКЦ, впровадження програми розвитку Церкви комісіями, відділами та департаментами, план комісій УГКЦ на 2017 рік.  На засіданнях Робочої групи було затверджено програму та розпорядок всецерковної зустрічі координаторів УГКЦ, яка проходитиме в с. Княжичах біля Києва 28 листопада - 2 грудня цього року.

За дорученням голови Робочої групи владики Кена (Новаківського) чергову зустріч Робочої групи провадив її виконавчий секретар о. д-р Андрій Онуферко.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next