АКТУАЛЬНО

У Патріаршому домі завершилася зустріч координаторів Стратегії розвитку УГКЦ'2020

Субота, 20 травня 2017, 10:41
18 травня в Патріаршому домі завершилася зустріч координаторів Стратегії розвитку УГКЦ. В останній день зустрічі координатори підсумували теми тренінг-семінару, який провели представники Відділу соціального служіння УГКЦ, звернувши увагу на практичні моменти для реалізації на парафіяльному рівні. крім того, д-н Роман Олійник, відповідальний у робочій групі за збір парафіяльних статистичних даних УГКЦ, представив аналіз опрацювання статистичного опитування в парафіях в Україні за 2015 р.

Потім владика Йосафат (Мощич), голова Ради євангелізації при Главі УГКЦ, представив методичний посібник “Хочемо бачити Ісуса”, в якому міститься програма євангелізації “Благовість спасіння” та програма перед’євангелізації неохрещених осіб “Дорога і ключ”.

На останній сесії зустрічі с. Валентина Рябушко, координатор Стратегії розвитку УГКЦ’2020 від монашества, розповіла про актуальний стан і виклики життя богопосвячених осіб УГКЦ в Україні. Зустріч завершилася спільною молитвою.

Секретаріат робочої групи «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next