АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі молилися паломники з Хорватії

П'ятниця, 29 червня 2018, 17:05
28 червня 2018 року в Патріаршому соборі Воскресіння Христового відбулася молитва паломників із Хорватії. Цього дня очолив Літургію владика Іван Девчіч, Архиєпископ Рієки (Хорватія). Разом із ним співслужили владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, та духовенство Київського протопресвітерства.

У слові до паломників владика Богдан зазначив: «Дякуємо вам за ваше паломництво та просимо Бога, щоби ви ще пережили багато гарних моментів тут, у Києві, а відтак у Львові. А повернувшись додому, могли сказати своїм рідним і знайомим: "Ми побачили воскреслого Христа і християнські громади, які з Христом і у Христі, воскресли, тому збудовані на міцному камені єдиної, святої, апостольської Церкви"».

На згадку про прощу до Патріаршого собору владика подарував паломникам вервиці й іконки Фатімської Богородиці, написані київським іконописцем: «Від імені цієї Церкви прохаю Вас: моліться за нас, щоб наша віра не маліла, щоб Католицька Церква в Україні росла і розвивалася», – закликав єпископ.

Після Літургії паломники перейшли у крипту Патріаршого собору та вшанували молитвою Блаженнішого Любомира.

Прес-служба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next