АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі вшанували день упокоєння митрополита Андрея Шептицького

Вівторок, 01 листопада 2016, 13:10
1 листопада 2016 року в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві вшанували слугу Божого митрополита Андрея Шептицького в чергову річницю його смерті.

Цього дня Божественну Літургію в храмі очолив о. Андрій Боднарук. Під час проповіді він звернув увагу вірних на здатність людини наповнювати своє серце добром. За словами душпастиря, так завжди діяв митрополит Андрей Шептицький: «Тому і для нас важливо є наповнювати своє серце добрими думками, що сприятиме добрим стосункам з нашими ближніми. Тоді будемо мати на устах гідне слово, яке буде довершене конкретним ділом».

По завершені Літургії в Соборі молилися панахиду, під час якої згадували митрополита Андрея, всіх покійних єпископів, священиків та мирян Української Греко-Католицької Церкви.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next