АКТУАЛЬНО

У Перемишлі провели чергову зустріч каноністів УГКЦ

Четвер, 11 травня 2017, 17:01
10 травня 2017 року в Митрополичих палатах Перемишльсько-Варшавської митрополії УГКЦ у м. Перемишлі відбулася чергова робоча зустріч експертів УГКЦ з церковного права.

Першочерговим завданням було завершити роботу над документами канонічного характеру, які доручив Синод Єпископів УГКЦ від 2016 р. Канонічному відділу Патріаршої курії УГКЦ і які стануть також предметом вивчення найближчого засідання синодальних отців УГКЦ.

У другій половині обговорювали опрацювання партикулярного права УГКЦ. Так, кожний із членів робочої групи, утвореної Блаженнішим Святославом, представив склад допоміжної групи, з якою буде працювати над дорученими темами, методологією власного дослідження і презентував науковий матеріал, котрий допоможе у виконанні покладеного завдання.

Зустріч каноністів проходила під головуванням Архиєпископа і Митрополита Євгена (Поповича), голови Канонічного відділу Патріаршої курії УГКЦ. У робочих засіданнях також брали участь: владика Теодор (Мартинюк), Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, священнослужителі Роман Шафран, Андрій Танасійчук, Роман Дутчак, Олег Хортик, Ігор Галей, Олег Барбуляк, Роман Тереховський, Петро Павлище і п. Андрій Ханас.

Прес-служба Канонічного відділу
Патріаршої курії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next