АКТУАЛЬНО

У перший день нового року розпочав роботу сайт катедрального собору Успення Пресвятої Богородиці в Чернівцях

Вівторок, 16 січня 2018, 12:37
З благословення правлячого єпископа Чернівецької єпархії Йосафата (Мощича) розпочав роботу сайт катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці Чернівецької єпархії.

Отець Валерій Сиротюк, адміністратор парафії катедрального собору, повідомив: «Із створенням Чернівецької єпархії з’явилася потреба  освоєння нових медіаресурсів. Кожна парафія нашої єпархії отримала розпорядження владики Йосафата – висвітлювати життя парафії, парафіяльних спільнот, відкривати парафіянам план і стратегію розвитку «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». Звичайно,  катедральна парафія на сьогодні є найчисельнішою і  багато в чому взірцевою спільнотою. Тому ми дуже радо відкриваємо роботу парафіяльного сайту. Забігаючи наперед, скажу, що в перші  дні чи навіть місяці роботи сайту деякі розділи ресурсу працюватимуть у тестовому режимі і, можливо, будуть адаптуватися до вимог та побажань, але в цілому саме таким ми хотіли бачити інтернет-обличчя нашої Чернівецької родини».

Серед розділів сайту є історія парафії, інформація для прочан про Чернівецьку чудотворну  ікону Матері Божої, інформація для тих, хто шукає Бога через прийняття Святих Таїнств,  розклад богослужінь та новини з життя парафії.

Адміністрація сайту сердечно запрошує до співпраці літературних редакторів, журналістів, фотокореспондентів, сподівається на конструктивну критику і просить про поширення адреси сайту в  мережі Інтернет.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.cv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next