АКТУАЛЬНО

У Полтаві діти долучилися до Всеукраїнської безстрокової акції "Посади дерево миру"

Вівторок, 22 жовтня 2019, 11:12
19 жовтня у Полтаві, на церковній території Свято-Троїцького храму УГКЦ, парафіяльні діти долучилися до Всеукраїнської безстрокової акції «Посади дерево миру», яку у 2016 році започаткувало Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви.

Мета – привернення уваги до соціально-екологічних наслідків війни, єднання в молитві для відновлення миру та об’єднання зусиль для збереження Божого створіння.

Референт Бюро УГКЦ з питань екології у Полтаві отець Максим Кролевський розповідає, що наше місто вже не вперше долучається до цієї акції, яка триває з 2016 року: «Наші парафіяни, і великі, і малі, щорічно долучаються до цієї доброї екологічної акції, яку ініціює наша церковна екологічна інституція по всій Україні. У минулі роки в Полтаві до акції долучилися старші діти, згодом чоловіки з Ордену Лицарів Колумба, а цього разу наймолодші – парафіяльні діти, які відвідують наш Християнський міні-дитсадок».

Слід зазначити, що з 2016 року до сьогодні з ініціативи Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви та за підтримки Мінприроди було висаджено десятки тисяч дерев миру по всій Україні.

Один із членів вівтарної дружини Свято-Троїцького храму УГКЦ у м. Полтава, учень 3-го класу Іван Кушнір, з великим натхненням долучився до праці: «Тепер біля нашої церкви та дитячого майданчика будуть рости ще дві ялинки, які ми посадили разом із нашими хлопцями».

Акція проходить у всіх регіонах України. Підтримати ініціативу може кожен через молитву та діла милосердя до Божого створіння, завдяки зміні стилю життя на більш Божий та дружній до природного довкілля.

Пресслужба парафії Пресвятої Тройці у м. Полтава


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next