АКТУАЛЬНО

У Полтаві посвятили капличку Святого великомученика та цілителя Пантелеймона

Понеділок, 03 листопада 2014, 14:29
3 листопада в Центрі реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи м. Полтави відбулося відкриття та посвячення каплички Святого великомученика та цілителя Пантелеймона.

Слід зазначити, що цей медичний заклад єдиний у Полтавській області займається процесом лікування, реабілітації та фізичної підтримки дітей, що мають проблеми з центральною нервовою системою, ДЦП та інші нервові захворювання.

«Пам’ятайте про те, що всемогутній Господь Бог сторицею віддасть вам, дорогі медики, – звернувся отець Максим Кролевський до медичного персоналу після освячення каплички, – адже ви сьогодні дали можливість для духовного народження Центру реабілітації. Від сьогодні тут буде місце, в якому відчуватиметься присутність самого Бога та діяння Святого Духа, котрий щедро обдаровуватиме своїми ласками кожного з нас, як самих медиків, так і діточок».

У цій капличці відбуватимуться богослужіння та молитви на зцілення від фізичних недуг. На завершення освячення священик ще раз подякував медикам за їхню важку, але надзвичайно важливу й потрібну працю, побажав їм Божого благословення та опіки Матері Божої в їхньому житті та кожному подарував вервицю.

Прес-служба парафії Пресвятої Трійці у м. Полтава

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next