АКТУАЛЬНО

У Полтаві у День героїв помолилися за загиблих українських воїнів

Четвер, 24 травня 2018, 09:41
У Всеукраїнський день героїв в м. Полтаві, на Алеї пам’яті полеглих захисників України, БФ “Карітас-Полтава” разом із батьками загиблих бійців, ГС “Координаційний центр розвитку ” Громада Полтавщини” та волонтерами висадили квіти поблизу меморіальної дошки. Опісля відбулася панахида за загиблими воїнами, що привернуло увагу полтавців до сучасних Героїв, які віддали життя за незалежність і свободу України.

За словами о. Володимира Раковецького, адміністратора парафії Всіх святих українського народу УГКЦ м. Полтави, ми не тільки в цей день повинні в пам’яті воскресити подвиги наших загиблих героїв, а й пам’ятати про них постійно в наших молитвах.

"Більшої любові ніхто не має, як хто душу свою положив за друзів своїх" (Ів. 15, 13). Для нас є обов’язком згадувати загиблих і вшановувати їх не тільки думками, а й своїми діями. Адже кожен із нас, коли народжується, несе у своєму серці певні дари, таланти та здібності: хтось стає лікарем, хтось вчителем, а хтось воїном та волонтером. Ми всі запрошені відкрити своє покликання, дане нам Богом на благо інших, і запитати себе, ким я маю бути у своєму житті і що маю робити, здійснюючи соціальне служіння для наших ближніх”, - зазначив о. Володимир.

Також о. Володимир подякував батькам, які виховали таких мужніх синів і залишаються підтримкою для інших військових та їхніх рідних, незважаючи на свою втрату та біль.

ugcc.kharkiv.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next