АКТУАЛЬНО

У Полтаві волонтери БФ «Карітас-Полтава-Всесвіт» долучилися до інтелектуальної книжкової барахолки «Літерафест»

Понеділок, 02 жовтня 2017, 14:48
30 вересня в Полтаві відбулася інтелектуальна книжкова барахолка «Літерафест». До благодійної акції долучилися отець Максим Кролевський, Аліна Гобона та Христина Будзович, представники полтавського молодіжного осередку «Українська молодь – Христові» та волонтери БФ «Карітас-Полтава-Всесвіт».

Слід зазначити, що всі виручені кошти з продажу книжок підуть у фонд «Таблеточки» на лікування онкохворих дітей.

Отець Максим Кролевський, духовний наставник церковної молодіжної спільноти, розповідає, що подібними благодійними ініціативами, які походять від молодих полтавських активістів, ми показуємо свій християнський характер та європейський спосіб мислення, адже для європейських країн подібні благодійні акції завжди були нормальним явищем:

«Насправді, ми всі дуже різні: народилися і виросли у різних куточках України, походимо з різних родин, отримали різне виховання, але незалежно від того як ми (навіть конфесійно) мислимо, до якої Церкви ходимо чи не ходимо; сьогодні нас об'єднала спільна, добра та надзвичайна справа, яку ми зробили в ім'я любові до нашого ближнього, до тих дітей, які дуже потребують нашої уваги, тепла та підтримки!» − зазначив о. Максим.

Молоді УМХівці та волонтери БФ «Карітас-Полтава-Всесвіт» пояснюють, що дуже радо беруться за будь-яку корисну та волонтерську справу. «Ми студенти, тому не можемо часто долучитися до допомоги коштами, але можемо пожертвувати своїм часом для того, щоб зробити якусь добру справу для тих, хто цього справді дуже потребує», − коментують Аліна Гобона та Христина Будзович.

Прес-служба БФ «Карітас-Полтава-Всесвіт»
ugcc.poltava.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next