АКТУАЛЬНО

У Полтаві вшанували дружин та матерів українських воїнів

Понеділок, 14 травня 2018, 12:12
11 травня 2018 року з нагоди Дня матері у Полтаві з ініціативи БФ «Карітас-Полтава» під керівництвом о. Володимира Раковецького провели урочистий захід під гаслом «Віра. Сила. Любов» для матерів і дружин учасників операції об’єднаних сил.
Продовжуючи поширення традиції благодійності та доброчинства через соціальну роботу на теренах Полтавщини, БФ «Карітас-Полтава» організував концертну програму з нагоди Міжнародного дня матері. На захід було запрошено матерів, чиї сини загинули, виконуючи свою місію на Сході України, і тих матерів, чиї сини продовжують захищати нашу Батьківщину, матерів-волонтерів, які опікуються та допомагають нашим захисникам.

Захід розпочався з благословення та привітального слова Преосвященнішого владики Василя, Екзарха Харківського. Архиєрей відзначив вагомість цього дня і важливість материнської любові та опіки, яку ми повинні шанувати. “Церква молиться за матерів бійців, що захищають кордони нашої Батьківщини і за їхніх дітей”, – додав владика Василь.

Опісля відбулося відзначення матерів, чиї сини загинули під час бойових дій на Сході України, Орденом матері учасника АТО. Переживши втрату, вони продовжують опікуватися сім’ями загиблих воїнів, підтримуючи інших матерів. Також знаком народної пошани за значний особистий внесок у розбудову миротворчості, соціальне служіння ближньому було нагороджено матерів-волонтерів, медиків та журналістів, що своєю діяльністю проявляють активну життєву позицію, а їх неоціненний особистий внесок є прикладом благодійної діяльності на теренах Полтавщини. “Наша спільна робота – дбати та підтримувати тих, хто ціною власного життя служить ближньому та, не покладаючи рук, всіляко допомагає нашим хлопцям”, – зазначив директор БФ “Карітас-Полтава” о. Володимир Раковецький.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next