АКТУАЛЬНО

У Полтаві стартував курс із християнської етики для 4-х класів загальноосвітньої школи №37

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 10:30
15 жовтня при міській бібліотеці, що у м. Полтава, стартував курс з основ християнської етики для 4-х класів загальноосвітньої школи № 37, який провадить греко-католицький священик отець Юрій Кролевський, настоятель полтавської парафії Пресвятої Тройці.

Такі уроки з катехизації розпочалися на прохання батьків, які виявили бажання, щоб їхні діти глибше пізнали християнські цінності, мали можливість зрозуміти Святе Писання, могли повноцінно ввійти у процес вивчення і переживання Христової науки, зближення з Його особою.

У першій, вcтупній лекції священик пояснив дітям, у чому полягає фундамент християнської віри в єдиного Бога, розповів, на чому потрібно будувати особисте життя та як поводитися в колективі, щоб зберегти свою людяність.

"Та людина, яка вірить у Бога, - зауважив священик, - навіть у найтяжчих обставинах життя почувається щасливою".

Також отець Юрій розповів про суть, значення та походження свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці м. Полтави

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next