АКТУАЛЬНО

У Полтаві Лицарі Колумба та небайдужі люди придбали позашляховик для потреб у зоні ООС

Четвер, 11 листопада 2021, 11:22
Завдяки фінансовій участі представників ордену “Лицарі Колумба” та небайдужих людей вдалося придбати позашляховик для душпастирських та військових потреб у зоні ООС.

Про це повідомили у пресслужбі парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві.

Військовий капелан 5-ї батальйонної тактичної групи 81 Десантно-штурмової бригади ЗСУ отець Максим Кролевський розповідає, що його військова частина — бойова, тому завжди перебуває на найскладніших ділянках фронту.

“Часто виникає потреба відвідати наших бійців зі Святими Тайнами, словами духовної підтримки, розради та заохочення. На жаль, без повнопривідного позашляховика в умовах бойових дій, зі змінними погодними умовами це досить важко зробити, а інколи і неможливо... Цей автомобіль послужить практичним засобом для мене та моїх бійців, якими ми духовно опікуємося на передовій”, — зазначив отець-капелан.

Кошти на автомобіль для ООС збиралися кілька місяців. Водночас відбувався пошук позашляховика, який  був би добре пристосований для зони ООС, де ґрунти мають свою особливість та специфіку. 

Великий лицар полтавської ради Лицарів Колумба Євген Хайлов радіє, що вдалося реалізувати ще одну добру справу в Полтаві: “Намагаємося активно брати участь у різних суспільних процесах, долучатися до потрібних та дієвих справ, які сьогодні першочергово необхідні та важливі для добра та миру нашої країни”.

Нагадаємо, що минулого листопада полтавські представники ордену «Лицарі Колумба» та небайдужі люди придбали апарат ШВЛ та два концентратори кисню для міської лікарні №3.

np.pl.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next